Маркетинг в социалните медии
Маркетинг в социалните медии

Мощно средство за комуникация, социалните медии позволяват на компаниите да достигат до своите клиенти, където и да са, като същевременно характеризират своя бранд и разширяват своята клиентска база. Ако се прави правилно, маркетингът в социалните медии може също така да увеличи ефикасността на друга маркетингова техника – SEO-то! Ние можем да ви помогнемв изграждането на имиджът Ви в социалните медии,Възползвайте се!
Какво ви Предлагаме


Стратегия за маркетинг

Ние предлагаме редица висококачествени консултантски услуги в областта на социалните медии, чрез които Ви помагаме да постигнете осезаеми резултати.Реклама в социалните медии

Нашите рекламни кампании в социалните медии са доказали, че имат успех. Чрез реклама в социални медии, 100% от нашите клиенти са получили резултати.Създаване на социално съдържание

Ние предлагаме широка гама от услуги за писане и публикуване на съдържание в социалните медии, което да ви помогне директно или индиректно да предлагате вашите услуги,информация или артикули чрез онлайн социалните медии.
Какво е маркетинг в социалните медии?

Маркетингът в социалните медии е форма на интернет маркетинг,който се изпълнява в различни социални медии за да постигне целите на маркетинговата комуникация и реклама.Маркетингът в социалните медии обхваща основно дейности,включващи споделянето на информация,снимков и видео материял и др. за маркетингови цели,както и платени реклами в социалните мрежи и медии!


Защо се нуждаете от управление и маркетинг в социалните медии?

 

Вашите клиенти са в социалните медии.

Независимо от това, в коя индустрия се намира вашата компания, вашите клиенти използват ежедневно социалните медии. Важно е да ги държите ангажирани и свързани с бранда си, така че да сте винаги първата им възможност при възникнала дилема.

 

Има потребители които търсят точно Вас и вашите услуги.

Ако фирмата ви предлага продукт или услуга,може да бъдете сигурни,че в социалните медии,доста потребители търсят точно това,което Вие предлагате.Нашата услуга ще ви помогне да намерите и да се свържете с тези потребители и по този начин да повишите клиентската си база.

 

Чуйте мненията на хората за Вас и вашата дейност.

Трябва да знаете какво е мнението за вашата дейност и работа за да прецените как се развива  бизнесът Ви.Позволете на потребителите да изразяват своето мнение за Вас , а Ниеще се поглижим за добрия ви имидж и ще отговаряме на възникналите въпроси.

 

Всяка компания има нужда от добро присъствие в социалните медии.

Повечето собственици и мениджъри нямат нужното време за да управляват всичките си медиини канали.Ние ще ви помогнем в изграждането и поддръжката на страница във Фейсбук , бизнес страница и профил в Гугъл и като цяло изграждане на образът Ви в социалните медии!Част от Работния процес


Изграждане на Стратегия

Създаване на Реклами

Общуване с Потребителите

Публикуване на Съдържание

Статистика & Отчет

Как можем да ви помогнем?

Ние сме нова компания,но всеки отделен човек от екипът ни е с дългогодишен опит в уеб пространството.За вашето израстване и добро позициониране в социалните медии ние ще изградим индивидуален плат и стратегия с цени съобразени с вашите желания и постигнатите от нас резултати!Не се колебайте да се свържете с нас!

Направете запитване!


Готов онлайн бизнес?

Търсите да закупите готов онлайн бизнес с минимална инвестиция и риск? То тогава нашите готови онлайн магазини на принципа дропшипинг са точно за Вас!Сигурни партньори,проверени от нас и отлични комисионни!

Готови дропшипинг магазини