Как помага Интернет на бизнеса ни и защо имаме нужда от уеб сайт?

Как помага Интернет на бизнеса ни и защо имаме нужда от уеб сайт?

С изключително бързи темпове Интернет се превръща в най-мощното средство за общуване и развитие на бизнеса.

Твърдението на Бил Гейтс преди много време

Има вече само два вида фирми: фирми в интернет и фирми извън бизнеса.”,

вече доби реални изражения:

Все повече хора търсят информация само в Интернет и се отнасят с недоверие към фирми, които нямат собствен уеб сайт. За някои от потребителите дори фирма, която няма уеб сайт, просто не съществува. Днес почти всички контакти в бизнеса започват от посещението на сайта на една фирма, а първото впечатление в повечето случаи е определящо.

Фирменият уеб сайт реално е вашият виртуален офис, който работи без работно време, дори когато Вие спите. Той дава повече информация на вашите клиенти и за по-малко време, отколкото Вие или който и да било ваш служител можете да дадете за осем-часова среща.

Освен това не трябва да пропускаме, че фирменият уеб сайт е и най-мощната Ви реклама в Интернет. Един професионално изработен уеб сайт може лесно да бъде оптимизиран и да доведе до десетократно увеличаване на клиентите на дадена фирма. Качественият уеб сайт ви дава възможност да убедите потенциалните и настоящите си клиенти, че точно Вие можете да им осигурите това, от което имат нужда, и че Вие сте най-добрия избор за тях. Той е Вашето послание към клиентите Ви и изразява вашите мисли и подход към бизнеса Ви.

На него можете да качите цялата информация, която искате да достигне до клиентите Ви и да сте сигурни, че няма нещо, което сте искали да им кажете, но сте забравили или пропуснали. А те от своя страна имат постоянен, денонощен достъп до тази информация. Това е нещо изключително ценно за всеки бизнес.

И най-важното, чрез него, те по всяко време могат да Ви намерят и да се свържат с вас. Вашият уеб сайт работи неуморно за Вас и вашият бизнес повече от най-добрия Ви служител.