Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Всеки човек иска да изкарва пари, но не всеки знае как точно да започне свои бизнес с минимален капитал.

 

Начините за това не са никак малко, но един от най-привлекателните е да си намерите сериозна фирма, с която да си сътрудничите, за да продавате бижута онлайн. Най-простичко казано, дропшипинг партньорите ви предоставят своите стоки, а вие ги предлагате в онлайн магазините. За целта не се налага предварително да ги закупувате, а едва след извършената продажба, вашите партньори ги изпрашат на клиентите ви, а след това вие получавате комисионната си.

Преди обаче да си изберете вашите бъдещи колеги, с които ще работите или фирмата, с която ще си сътрудничите трябва да сте се насочили към някаква област – дрехи, обувки или пък бижута онлайн. Реално погледнато можете да се насочите към всяка една сфера, но тук е важно да отчетете и факта, каква е вашата конкуренция, тоест по желаните от вас ключови думи. За пример ще дадем фразата бижута онлайн, като нейното месечно търсене от българска аудитория към днешната дата е 720, а конкуренцията е висока. Важно е обаче, ако ще правите онлайн магазин, където да продавате бижута си, да се насочите към няколко думи/ фрази ключови думи, а не само една. Така ще имате по-голям успех, а и според последният ъпдейт,чичо Google не гледа с добро око на сайтовете, които се оптимизират основно само с една думичка, така че не пренебрегвайте това и изберете друга фраза освен бижута онлайн.

И така, след като вече сте се определили с това, към коя област искате да се насочите, тоест бижута онлайн е време да се заемете с търсенето на вашите дропшипинг партньори. Това може да стане най-лесно като напишете сферата, от която се интересувате и пратите запитване към сайтовете дали се интересуват от сътрудничество с вас. Запомнете, че трябва да имате вече онлайн магазин, за да могат вашите бъдещи партньори да погледнат с кого ще си сътрудничат.   Обменяйте опит  и прочетете повече относно онлайн бизнесът в България във  нашият форум !

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.